Back to top
Welkom op onze website
Winkelwagen - € 0,00

Je hebt niets in je winkelwagen.

Veel gestelde vragen over Artisteer

Artisteer installeren

Artisteer activeren

Artisteer upgraden

Template exporteren

Artisteer installeren

• Herstart uw computer voordat u de installatie start.
  • Log in op Windows als een Power User, of neem de primaire beheerder rol.
  • Dubbelklik op het installatiebestand genoemd ArtisteerInstall.exe. Dit zal een standaard installatie te starten.
  • Selecteer de taal die u wilt gebruiken tijdens de installatie en klik vervolgens op de knop Volgende.
  • Volg de instructies van de installatiewizard.
  • Lees de licentieovereenkomst zorgvuldig door. Als u instemt met de voorwaarden, vink "Ik accepteer de voorwaarden van de licentieovereenkomst" optie en ga verder met de volgende stap. Als u niet akkoord gaat, kunt u de installatie afsluiten op dit punt. Aarzel niet om ons te contacteren als er problemen zijn of problemen met de overeenkomst, zodat we eventuele problemen die zich kunnen voordoen kunnen corrigeren.
  • Selecteer de doelmap waar u het product hebt geïnstalleerd.
  • Geef aan of u een snelkoppeling op het bureaublad wilt, Quick Launch-paneel, of beide wilt.
  • Klik op de knop Installeren om de installatie te starten.
  • Klik op de knop Voltooien als de installatie is voltooid.

Artisteer activeren

Voor het activeren van het product selecteert u de "Activering" optie in het Artisteer menu (bereikbaar via het tabblad Bestand in de linkerbovenhoek van de Artisteer interface), en voer vervolgens uw licentiesleutel in en klik op "Activeren".

Artisteer upgraden

Om Artisteer upgraden, volg dan de onderstaande stappen:

• Download de nieuwste versie van Artisteer die beschikbaar is. U kunt dit doen door op de de productpagina (bijv. Artisteer Standaard) op deze website te klikken op de Probeer knop, hiermee download u de laatste versie.
  • Voer het installatiebestand uit dat u heeft gedownload (zoals 4.3.0.XXXXXX.exe).
  • U kunt kiezen of u één of meerdere Artisteer versies op hetzelfde systeem wilt houden.
    Klik op "Ja" als u wilt dat de vorige versie verwijderd mag worden voordat u de nieuwe versie installeert.
    Klik op "Nee" als u wenst om zowel oude als nieuwe Artisteer versies te bewaren op uw computer.
  • Voer de installatieprocedure uit.

Template exporteren

Voorafgaand aan het exporteren van uw ontwerp, selecteert u het sjabloontype dat geschikt is voor uw website of CMS toepassing, zoals: website design, WordPress, Joomla, Drupal, Visual Studio of CodeCharge Studio.

• Specificeer de gewenste sjabloon opties door te klikken op het kleine pijltje naast de knop "Exporteren".
  • Klik op de knop "Exporteren" in het dialoogvenster Exporteren en geef het gewenste sjabloon een naam en selecteer de map waar u wilt dat uw template bestanden worden opgeslagen.
  • Selecteer de optie "Exporteren als een ZIP-archief" als u uw template bestanden wilt comprimeren en inpakken, bijvoorbeeld voor het uploaden naar Joomla! CMS.